top of page

De Casa's Flor de Sal & Casa Sterna

Casa Flor de Sal

Casa Flor de Sal is gedurende de corona periode geheel gerenoveerd en nu geopend voor verhuur.

Het huis is geschikt voor 5 personen. Het heeft een ruim privé dakterras, met prachtige vergezichten op de zoutpannen met haar flamingo's en de Ria Formosa, en een privé-zit-zwembad buiten aan de achterkant van het huis. Ook voor het huis is nog een terras waar u heerlijk in de avondzon kunt zitten. De casa heeft een uitgebreide leefkeuken met eethoek en een ruime woonkamer met pelletkachel en werkhoekje voor de laptop.

Er zijn 2 ruime slaapkamers. Één daarvan is de master bedroom met 2 opbergkasten. De andere slaapkamer heeft een 1- persoonsbed en een stapelbed. De ruime badkamer met toilet heeft een heerlijke, inloopdouche, dubbele wastafel en privéwasmachine. 

Casa Flor de Sal en Casa Sterna kunnen ook tegelijkertijd door 1 groep gehuurd worden. Ze zijn te verbinden via een tussendeur (sluis). Op dat moment vormen de 2 huizen als het ware 1 groot huurhuis met 2 woonkamers, 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 keukens. Indien gewenst is, bij verhuur van beide huizen tegelijkertijd  door een en dezelfde groep, het zit-zwembadje en dakterras voor alle gasten toegankelijk.

Casa Flor de Sal, en Willem en Janet verwelkomen u graag.

pui flor de sal

Prijzen

Laagseizoen:     € 495,= per week

Middenseizoen: € 695,= per week

Hoogseizoen:    € 975,= per week

Zie ook onze Prijzen en huurvoorwaarden pagina

Casa Sterna

pui casa sterna.jpg

Casa Sterna, een 2-persoons gastenhuis, is net geheel gerenoveerd en geopend voor verhuur. Casa Sterna heeft 2 privéterrassen. Een achter het huisje, waar je s'ochtend heerlijk in de ochtendzon wakker kunt worden met een kopje koffie en een terras aan de voorzijde van het huisje. Er is een woonkamer c.q. keuken en een ruime 2-persoonsslaapkamer met werkhoekje voor de laptop. De grote badkamer met toilet heeft een heerlijke inloopdouche, wastafel en privéwasmachine. 

Casa Sterna en Casa Flor de Sal kunnen ook tegelijkertijd door 1 groep gehuurd worden. Ze zijn te verbinden via een tussendeur (sluis). Op dat moment vormen de 2 huizen als het ware 1 groot huurhuis met 2 woonkamers, 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 keukens. Indien gewenst is, bij verhuur van beide huizen tegelijkertijd  door een en dezelfde groep, het zit-zwembadje en dakterras voor alle gasten toegankelijk.

Ook in Casa Sterne bent u van harte welkom.

Prijzen:

Laagseizoen:      € 395,= per week

Middenseizoen:  € 575,= per week

Hoogseizoen:     € 695,= per week

Zie ook onze Prijzen en huurvoorwaarden pagina

bottom of page